Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
25.01.2020 14:32:32

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
13.12.2010 Připravuje se nový web a maily.
29.11.2008 Aktualizována ochrana proti spamu.
6183 příspěvků v 757 témat od 18082 uživatelů
Nejnovější uživatel: tashha
* Domů Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat
+  GSI.CZ
|-+  Technika
| |-+  Motor, převodovka (Moderátor: oplik.jenik)
| | |-+  krokovy motorek volnobehu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Tisk
Autor Téma: krokovy motorek volnobehu  (Přečteno 5949 krát)
vencek
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« kdy: 17.06.2010 16:14:50 »

zdravim lidikde najdu krokovy motorek?nejlepsi by byla asi fotka:-) diky
Zaznamenáno
Geroi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 18



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 17.06.2010 16:22:37 »

Teda jako nechci byt neprijemny ale neskodilo by napsat u ceho ... ?
Zaznamenáno
vencek
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 17.06.2010 19:50:35 »

boze sry...  1.8E
Zaznamenáno
Geroi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 18



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 17.06.2010 20:41:43 »

     http://www.kadett.cz/technika/k_motorek.htm         uplne dole ..........  Wink
Zaznamenáno
vencek
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 18.06.2010 20:41:40 »

diik
Zaznamenáno
vencek
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 19.06.2010 14:39:45 »

takze motorek sem vystrikal sprejem wd-40 vycistil a vysušil a stejne kdyz to startnu tak ten volnobeh neni dobrej. vrci to kolem 2tisic a pak to klesne na chvilu a pak zas 2 tis a porarad dokola... aauto mi za jizdy skube tak,ze bych mohl preskakovat ciklisty...poradte prosim nekdo cim by to mohlo byt..svicky sou nove i kabely a privod vzduchu sem cistil a kontroloval a vypada byt v poradku...
Zaznamenáno
koubajz
Člen GSi.CZ
Stálý uživatel
*****

Karma: 2
Offline Offline

Příspěvků: 167


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 19.06.2010 16:59:10 »

zkus vymenit ridici jednotku.asi 2x se mi stalo,ze to delala prave ona
Zaznamenáno
vencek
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20.06.2010 10:44:16 »

tak na tu opravdu nemam... potreboval bych nekoho kdo by byl ochotnej mi jednotku zapujcit na 10 minutek abych zjistil jestli je to ta spravna vec! kdyby ano tak bych do toho zainvestoval ale takhle kdyz newim...nenasel by se nekdo?okoli olomouc 18E
Zaznamenáno
Geroi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 18



Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 20.06.2010 11:19:00 »

Zkus mu napat treba ti ji proda ..... za dobrou cenu ....  Wink     http://opel.sbazar.cz/opel-vectra-a-1-8i-znojmo-o4209798.html
Zaznamenáno
koubajz
Člen GSi.CZ
Stálý uživatel
*****

Karma: 2
Offline Offline

Příspěvků: 167


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 20.06.2010 11:23:55 »

vencek: Geroi keca blbosti,ani mu nepis,ve vectre 18E nebude ani nahodou.Ale pokud shanis jednotku,mam na motory 18E spoustu veci,vcetne zavodnich,napr svody,jednotky atd...
Zaznamenáno
Geroi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 18



Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 20.06.2010 22:46:15 »

No tak pardon ale myslel jsme ze 18E  je 1,8 i strikacka .......... Asi uz vim proc je to blbost ty motory se delaly 84-87 takze vectra pada ze jo ?
« Poslední změna: 20.06.2010 22:49:32 od Geroi » Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

© 2000-2011 GSi.CZ, za provoz vděčíme LATEWORK s.r.o.