Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
23.09.2018 14:09:12

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
13.12.2010 Připravuje se nový web a maily.
29.11.2008 Aktualizována ochrana proti spamu.
6183 příspěvků v 757 témat od 10606 uživatelů
Nejnovější uživatel: nancydi3
* Domů Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat
+  GSI.CZ
|-+  Technika
| |-+  Motor, převodovka (Moderátor: oplik.jenik)
| | |-+  c20xe naskoci ale jen na 5 vterin
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Tisk
Autor Téma: c20xe naskoci ale jen na 5 vterin  (Přečteno 9241 krát)
mirda gsi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« kdy: 09.08.2011 20:24:51 »

zdravim vsecky,mam problem moje C20xe usazene v Pontiaku LeMANS nejde na delsi dobu udrzet v otackach.respektive nastartuje na 5 vterin a vypne pak jen strily nebo skita,svicky jsou mokre,jiskra je jasna a pravidelna,mam uz druhe cerpadlo a vymeneny palivovy filtr,vstriky jsem mel taky venku.je mozne abyto delalo relatko?nebo palivovy regulator?poradte diky
Zaznamenáno
koubajz
Člen GSi.CZ
Stálý uživatel
*****

Karma: 2
Offline Offline

Příspěvků: 167


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 09.08.2011 20:57:08 »

Zkontroluj si jakekoliv netesnosti mezi vahou vzduchu a hlavou.
Zaznamenáno
mirda gsi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 18.08.2011 10:14:24 »

jedinna prasklina byla na mamzete u SFI boxu klasicky,pro jistotu jsem oddelal palivovy filtr a vymenil relatko ale nic,teda zadna zmena.zkusim jeste cerpadlo vymenit,ikdyz to co tam mam nastrikalo 8deci za minutu coz je minimalni pozadovana hodnota.uz fakt netusim co jeste
Zaznamenáno
oplik.jenik
Člen GSi.CZ
Senior
*****

Karma: 1
Offline Offline

Příspěvků: 488



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 26.09.2011 08:56:05 »

u čerpadla u vícebodového vstřiku neni podstatná dávka!! ale tlak..
čerpadlo muže být unavené a ani nenatlačí požadované 2,5bar.. spíš bych ještě kouknul na lištu zda je regulátor ok, zda se benzín vrací případně uškrtit vracečku a poté bud bude motor běžet bohatě nebo bude dělat stejnou chybu... jako první asi zkus paměť závad (31 bude blikat pokaždé)
Zaznamenáno
mirda gsi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 18.10.2011 22:10:41 »

diky,ale to je problem nevim jak nato.TLAK?tak pres odvzdusnovak mito strika az pred auto takze tam tlak asi je,mam pocit jakoby ten regulator upoustel benzin moc brzo.jeto mozne?pac cele sani lezelo rok a pul v sope.
Zaznamenáno
mirda gsi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 18.10.2011 22:12:59 »

Jak jse dela to uskrceni vracecky?
Zaznamenáno
oplik.jenik
Člen GSi.CZ
Senior
*****

Karma: 1
Offline Offline

Příspěvků: 488



Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 19.10.2011 07:52:55 »

dáš sponku na vracečku a utáhneš
Zaznamenáno
mirda gsi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20.10.2011 21:30:13 »

bude to znit divne.ale co je vracecka?takovy termin jsem jeste neslysel
Zaznamenáno
koubajz
Člen GSi.CZ
Stálý uživatel
*****

Karma: 2
Offline Offline

Příspěvků: 167


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 22.10.2011 07:56:52 »

zpetne vedeni paliva do palivova nadrze.je to ta hadice co vede z palivove listy za regulatorem tlaku paliva.
Zaznamenáno
mirda gsi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 09.11.2011 12:56:17 »

zkusil jsem si vyvolat zavady a blikalo 93,12,21 ted uz ten motor ani neskitne a to mam 2ridici jednotky pro pripad nouze
Zaznamenáno
oplik.jenik
Člen GSi.CZ
Senior
*****

Karma: 1
Offline Offline

Příspěvků: 488



Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 09.11.2011 14:12:58 »

12 je začátek kodování...
21 na klapce vzduchu napětí příliš vysoké .. = spojeny vodiče
93 - snímač otáček - napětí příliš nízké
kabely jedontka PIN Kl.31> Hallův snímač svorkovnice PIN 3 / jednotka PIN  Kl.8> Hall PIN.2 dárců, vadný Hallův snímač

očividně nejede kvuly 93... vadnej rozdělovač nebo ten konektor na něm, případně uvnitř proseklé vodiče plechem odstínění
Zaznamenáno
mirda gsi
Nováček
*

Karma: 0
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 02.06.2012 10:08:55 »

 motor uz bezi ale porad mne sviti elektronicka zavada vyblikavani rika 12,31 jinak nic ale motor funguje a uz jsem se i svezl opatrne kolem baraku.Ta zavada byla nekde v kabelech k cerpadlu,ted ho mam natahle na primo k baterce a vse funguje.AKORAT potrebuju PORADIT ted mam problem se zapojenim motorku na sterace motorek se toci pouze na 2 ze 4 dratu jakoze jenom jedna rychlost zkousel jsem to jen na baterce a le mam 2 ruzne motorky na sterace ale kazdy ma jinou kostku{pripojku} a jine barvy kabelu Cry
Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

© 2000-2011 GSi.CZ, za provoz vděčíme LATEWORK s.r.o.